2009. április 17., péntek

Strawberry 100%





Ha szeretitek az édes, zamatos epret - enni is, de főleg leánybugyikon nézegetni, ne tétovázzatok! Ez az anime 100% eper!

Az anime/manga Kawashita Mizuki nevéhez fűződik, aki hölgy és ezért meglepő, hogy fiúk számára készít animét/mangát, ráadásul enyhén erotikusat.

Manaka Junpei középiskolás srác, egy nap furcsa élményben részesül, fejére hullik egy bájos hölgyemény, akinek epres bugyija van. A tett helyszínén talál egy matematika füzetet, rajta a név: Toujou Aya. Másnap meg is keresi a lányt, de egyáltalán nem hasonlít arra, akivel előző nap találkozott. Viszont kiderül, hogy a szemüveges, szégyenlős Toujou remek történeteket ír az említett matematika füzetbe.

Manaka a sorozat folyamán egyre több lányba habarodik bele (s viszont), de ő mindahányat szereti és választani nem tud közülük. Nishino, akinek először vall szerelmet, Satsuki, aki mikor meglátja, rögtön a nyakába ugrik, Yui, aki olyan, mint egy húgocska Manaka számára, s persze pont az ő ágyában szeret aludni, ráadásul meztelenül... S Toujou, akivel közösen tervezgeti, hogy egyszer filmrendező lesz.

Továbbá ott vannak a nem is kicsit perverz barátok, szóval lánykabugyik orrvérzésig.

A karakterek aranyosak, a történet humoros, aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, fogjon bele bátran. (S mint mondtam, az eper édes, szóval romantika ezerrel!)

Videó itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése