2009. április 17., péntek

Love Love?






Elöljáróban annyit, hogy ez az anime egy trilógia része. A trilógia ezen kívül még a Cosprayers-t és a Smash Hit-et tartalmazza.

A történet és a szereplők: Ooizumi egy fiatal srác, ám már közel van a felnőtt élethez, korra és tulajdonságaiban egyaránt. Ez nem véletlen, hiszen őt bízzák meg azzal, hogy forgasson le egy filmet, amelyben 5 lány játssza el a főbb szereplőket. Ooizumi tehát egy másik iskolába kerül, egy iskolába azzal a bizonyos 5 lánnyal. A fiúnak feladata lesz, hogy elárulja a lányoknak, kinek mi lesz a szerepe a filmben. Az 5 kisasszony (^^), név szerint Katsuragi, Jougasaki, Sayaka, Imamura és Yagami ekkor döbben rá arra, hogy valójában maguknak akarják Ooizumit. De nem csak ők vannak így: a fiú is szerelmes lesz az egyikükbe, történetesen Yagamiba, amire aztán a többiek csak később jönnek rá.

Ám a gond nem csak ezzel van, mert Ooizumi eléggé perverz egyéniség. Emiatt igazán kínos helyzetekbe kerül, miközben a lányok magáénak akarják tudni. Nem egyszer összeütközik valamelyikükkel, és úgy esnek a földre, hogy Ooizumi kénytelen-kelletlen látnia kell alulról a szoknyájukat, vagy találkoznia kell a kebleikkel. A lányok közül -Yagamin kívül- kiemelném még Katsuragit, aki nem csak az én kedvencem, hanem egy olyan lány, aki hamar fel tudja kapni a vizet, ha kudarcba fullad Ooizumi megszerzési kísérlete; és Imamurát, aki néha annak örül, hogy Yagami és Ooizumi együtt vannak, ráadásul mindig olyan kis cukin próbálja megszerezni a fiút.

Megvalósítás: véleményem szerint a szereplők eléggé jól el lettek találva, mert szerintem egy ehhez hasonló erős ecchiben jól üt, ha a főhős fiú eléggé perverz. A lányok személyisége is kellően jó lett, 5 különböző egyéniség 5 lány esetében. A hátterekre sem mondható, hogy rosszak, a szereplők kinézete is illik a személyiségükhöz.

Zene: az opening elsőre kicsit furcsa, esetleg némelyek számára gagyinak tűnhet, ám ha többször meghallgatjuk, meg lehet szokni, sőt, meg is lehet szeretni. Az ending aranyosra sikerült. A háttérzenékről nem lehet azt mondani, hogy mesterművek, tipikus ecchi dallamok.

Saját vélemény: az anime maga nem hosszú, összesen kb. 2 óra és 15 perc, egy része is csak kb. 15 perc. Egy próbát megér, ám véleménytől és személyiségtől függően biztosan lesz olyan, akinek nem fog tetszeni. Az erős ecchi jelenetkre felhívnám a figyelmet, ugyanis sokszor már eléggé hentai feelingje van.

+ Egy kis ráadás: én legjobban a W Wish című animéhez tudnám hasonlítani. Ott is lányok próbálták megszerezni a főhős fiút, igaz, ott csak ketten voltak, itt meg öten.


Videó itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése