2009. április 17., péntek

Ai yori Aoshi




Hanabishi Kaoru apja a nagynevű Hanabishi család örököse. Mivel a fiú anyja viszont közember, így születése után anyjával el kell hagynia a Hanabishi házat. Miután Kaoru apja balesetben meghal, a család visszafogadja a fiút. Anyját viszont nem, így Kaorut elszakítják tőle. A fiú magányos, szomorú, szabadulni vágyik. Végül megszökik, önálló életet kezd. Egyetemre kezd járni, mellékállásokból tartja el magát.

Az anime története itt kezdődik. Egy nap ugyanis, mikor Kaoru hazafelé tart az iskolából, meglát egy eléggé elveszett, kimonót viselő lányt. Segít neki eligazodni, még a szandálját is megjavítja. A lány jövendőbeli férjét keresi, akit már kicsi korában kijelöltek neki, és akinek nyoma veszett. Véletlenek sorozata folytán a lány, Aoi-chan, a fiúnál tölti az éjszakát. Sőt kiderül, hogy pont Kaoru az, akit keres. A fiú viszont nem akar visszatérni hátrahagyott családjához.

Végül érdekes megoldás születik. Aoi-chan beköltözik az üresen álló családi villába nevelőnőjével, Miyabi-sannal, és persze Kaorut is viszik magukkal. Így végül csak egy fedél alatt kötnek ki. Hogy a helyzet bonyolultabb legyen, beköltözik még Kaoru két barátja is. Tina Foster az eredetileg amerikai lány, aki már nem sokat tud angolul és a kissé ügyetlen Taeko-chan, aki házvezetőnő lesz. Így Kaoru körbe van véve 4 nővel, és még csak a történet elején járunk.

Kaoru és Aoi kapcsolatát persze Aoi apja, a Sakuraba család feje nem nézi jó szemmel, és a fiataloknak amúgy is nehéz, mivel a többiek előtt titkolniuk kell a kapcsolatukat. Hogy hogyan boldogulnak, és milyen nehézségek érik őket? Kiderül, csak meg kell nézned a sorozatot.

Videó itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése