2009. május 4., hétfő

Onegai teacher





Kusanagi Kei látszólag átlagos, 15 éves gimnazista. De van egy titka. Egyszer 3 évre kómába esett és ez idő alatt teste semmit sem öregedett. Így most bár 18 éves, csak 15-nek látszik és osztálytársai semmit sem sejtenek. Korát csak komolysága mutatja.

Egyik este a városka tavának partjáról bámulja a csillagokat, mikor egy UFO száll le a tóra, és Kei szembetalálja magát annak utasával. Elmenekül előle és másnap már abban sem biztos, hogy látta-e egyáltalán. Mikor új tanárt, pontosabban tanárnőt kap az osztály Kazami Mizuho személyében, aki egyébként az előbb említett földönkívüli, Kei még mindig nem gyanakszik. Valamilyen véletlen folytán Mizuho-sensei pont Kei szomszédságába költözik, és mikor a fiú segít neki beköltözni, kiderül a titok. Kazami Mizuho a Galaktikus Szövetség tisztje és a Föld megfigyelése a feladata. Kei megpróbál elmenekülni, de végül az űrhajóban kötnek ki, és egy kisebb kaland után a tanárnő elengedi Keit.

Másnap, hogy a dolgokat tisztázzák, Mizuho-sensei a tornaszertárba teleportálja Keit, és megegyeznek, hogy titokban tartják egymás titkát, a fiú ugyanis bevallja, hogy egy "megállás" nevű betegségben szenved, és hogy 3 évig feküdt kómában.

A dolgok megoldódni látszanak, de íme a bonyodalom: a szertárt bezárják, ők pedig nem tudnak kijutni. Kei nagybátyja, Minoru-san aggódik unokaöccséért, és az iskolába megy, ahol meg is találja őket és így kijutnak a szertárból. A kulcsot viszont az igazgató hozza, ezáltal fény derül a tanárnő és diákjának kis kalandjára. Hogy a tanárnőt ne rúgják ki, és Keinek se kelljen új iskolába mennie, azt hazudják, hogy házasok. Hogy az igazgató ne fogjon gyanút, valóban összeházasodnak, sőt össze is költöznek.

Ezzel kezdetét veszi a menekülés az orrukat mindenbe beleütő osztálytársak, majd Mizuho-sensei űrből érkező családja elől. Hogy mi lesz ebből a különös házasságból?

Csak ajánlani tudom. Van benne rengeteg vicces és nevettető, romantikus, sőt, komoly jelenet is. És a női bájak is jelentős hangsúlyt kapnak...


Videó itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése