2009. szeptember 26., szombat

Ninja Scroll TV


Ninja Scroll TV



Két ellenséges klán, a Hiruko, akiknek sorsa, hogy a sötétben éljenek és pusztuljanak el, és a Kimon-Shu a titkos kincs megszerzésére vágyik.

Rouga, a Hiruko klán egyik tagja ellopja klánjától a féltve őrzött Sárkány Ékkövét, mely a Világosság Papnőjének kezében kulcsként szolgál a rejtett kincshez. A klán persze embereket küld Rouga után és azok utol is érik a tolvajt. Harcba kezdenek, ezzel megzavarják főhősünk, Kibagami Jubei álmát. Mikor méltatlankodni kezd, rátámadnak, de ő könnyedén győzelmet arat felettük. Mikor rátalál a haldokló Rougára, az nekiadja az ékkövet, hogy juttassa el egy bizonyos lánynak. Jubei végül rááll.

El is jut a lány, Shigure falujába. Ő a Világosság Papnője, így a követ rábízza. Azonban nem sokkal érkezése után a falut a Kimon-Shu támadja meg. A falusiakat lemészárolják, Shigure megmenekül, de külön válik Jubeitől. Az úton találkozik egy tolvaj fiúval és egy vén szerzetessel, ők lesznek az útitársai. Természetesen Jubei ismét feltűnik és védelmébe veszi a lányt.

Mivel kitudódott az ékkő és a Papnő holléte, folyamatos támadásoknak vannak kitéve és egyik csapda várja őket a másik után.
Végül kiderül, mire szolgál az ékkő, Shigurénak pedig választania kell, hogy mire használja fel újonnan szerzett erejét. Vajon hogy dönt?

Videó itt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése